perjantai 9. syyskuuta 2011

Selkävaivaisen agilitya

Rankka päivä töissä. Koulutuksessa koko päivän. Pää ihan puhki kaikesta uudesta tiedosta. Ihana oli sen päälle pääsetä treenaamaan. Ei haitannut edes sade :-). Lämmintäkin oli. Ihanaa!

Jenni ja Marko oli ennen meitä ollut treenaamassa ja jättivät meille valmiin radan ja ratapiirroksen. Kohtuullisen kauan meni kun yritettiin saada päähämme miten se rata oikein menee :-D. Lopulta siinä sitten onnistuttiinkin.

Rimat oli maksikorkeudella, joten Gimma meni mun koirista ekana. Alku meni tosi hyvin. Mun oli tarkoitus palkata se heti siinä alku kuvioiden jälkeen, mutta en muistanut. Kun meni niin hyvin. Onneksi hyvinmeno jatkui ja keppien jälkeen sitten palkkasin. Keppien jälkeen putkeen ja sen jälkeen hypylle takaakierto-valssi. Vähän oli ajoituksen kanssa ongelmia, mutta onnistui sentään. Aa oli tosi hyvä! Nopea ja pysähtyi odottamaan. Aa:n jälkeen pakkovalssi ja sitten jälleen pakkovalssi, päällejuoksu ja seuraavan hypyn jälkeen puolivalssi ja siitä putkeen. En kyllä yhtään tiedä, miten tuo oli tarkoitus mennä. Tuon kahden pakkovalssin ajoitukset ei meinannut mulla onnistua millään! Kyllä se siitä sitten alkoi sujua kun uskalsin ensimmäisestä lähteä aiemmin liikkeelle. Puomia en ottanut edelleenkään kokonaan. Ainoastaan alastuloa. Hyvä mieli jäi :-)

Mimmin kanssa sitten samat jutut. Alku hyvä. Kepit myös hyvät ja kesti mun jättäytymisen oikein hyvin. Olen vihdoin ja viimein oppinut tuossa oikean rytmityksen Mimmin suhteen :-). Putken jälkeen takaakierto-valssi, jonka jälkeen älytön kiire aa:n jälkeiseen kohtaan. En ehtinyt. Mikä ihana tunne, kiire!! Putken jälkeen pakkovalssi, jolloin ehdin paremmin, mutta en siltikään tarpeeksi hyvin. Otin tuota kohtaa monta kertaa ja aina pieleen. Jälleen aa:lle pysähtymättömyyden huono puoli tuli esiin. Lopulta sain aa:n jälkeisen kohdan onnistumaan kun tein aa:n jälkeen pakkovalssin ja seuraavalle viskileikkauksen. Pakkovalssiin tuli tosi kova kiire, mutta onnistui juuri ja juuri. Jatko meni oikein hyvin.

Tässä vaiheessa alkoi jo selässä tuntua tosi pahalta. Se on ollut kipeä viikonlopusta asti eikä näyttänyt kovin kovasti tykkäävän mun aksaamisesta. Olisin niin halunnut ottaa vielä koko radan. Päätin nyt sitten kuitenkin olla menemättä ja toivota, että selkä paranee viikonloppuun mennessä.

Nyt onneksi selkä alkaa jo tuntua lähes normaalilta ja pääsee viikonloppuna kisaamaan :-). Vaikka oisinhan mä kipeälläkin selällä mennyt ;-)

Ei kommentteja: