maanantai 12. syyskuuta 2011

Sadesään pikaiset tokoilut

Tänään on satanut koko päivän. Mutta kun me ei olla sokerista niin lähdettiin metsään kunnon lenkille. Sen päätteeksi innostuin vielä ottamaan pihassa pikku tokot Gimman kanssa. Vähän niinku pakko kun se on nyt sitten ilmoitettu avoimeen ja kisat on kahden viikon päästä. Saa nähdä kuinka meidän käy :-D

Seuraaminen: painaa välillä, mutta tykkään!! Vasemmalle käännös jees, mutta täyskäännös ei vielä onnistu, ei pysy mukana. Täyskäännös oikealle parempi.

Liikkeestä maahanmeno: ekalla kerralla jäi seisomaan ja annoin uuden käskyn, jolla meni maahan. Muutama toisto lisää ja aina oikein. Nämä siis seuraamisen yhteydessä. Lopuksi kokonainen liike ja oli oikein hyvä. Kestää kyllä maatessa hienosti mun taakse menon.

Kauko-ohjaus: pari kertaa tarjosi seisomista, uudella käskyllä istui. En palkannut enkä torunut. Kolmannella kerralla heti oikein. Pari toistoa vielä maasta istumaan ja aina oikein. Bileet!!

Liikkeestä seisominen: kerran kokonaisena liikkeenä ja voi että kun se jää hienosti seisomaan! Vähän kääntyi kun menin koiran taakse. Korjasin asennon ja uudelleen eteen kauemmas ja taakse ohi. Pysyi.

Luoksetulon pysäytys: kerran kierrätys siivekkeen ympäri + palkka. Kerran kierrätys + pysäytys + palkka. Vitsit, että tuossakin pysähtyy hienosti.

Ei kommentteja: