keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Hiomista Mimmin kanssa

Maanantaina kävin Mimmin kanssa treenaamassa. Gimma saa nyt olla pois agilitykuvioista siihen saakka kun palaan takaisin Ranskasta. Tein sellaisen radan, jossa oikeastaan vain vahvistin asioita, jotka Mimmi jo osaa.

Lähtötilanteessa niisto-sokkari 2-hypyllä on tosi hyvä. Samaten tässä toimi sylivekki-jaakotus. Pyörityksellä otin myös, mutta se ei tuntunut hyvältä.

Puomi oli oikein mainio joka kerta. Silloinkin kun otin jonkin verran sivuttaisetäisyyttä.

Mutkaputkelta kääntyminen tuottaa tuskaa kun rata jatkuu 90 astetta sivuun. Meinaa tulla ohjauksen läpi. Onnistuu kun jarrutan vähän koiraa kohti sen tullessa putkesta ja siitä lähden ohjaamaan.

Keppejä otin pitkästä aikaa niin, että avokulman takana ihan lähellä oli putken suu tyrkyllä. Ei meinannutkaan mennä putkeen :-). Kulma kepeille oli vähän vajaa 90 astetta. Vetämällä meni aina 2-väliin. Jouduin auttamaan tosi paljon, että lähti oikein pujottelemaan. Ehkä se putki siellä takana vähän hämäsi. Toiselta puolelta ohjattuna (miten se sanotaan kun ei vedetä pujotteluun?) joka kerta oikein. Törkkäämällä oli ehkä kaikista paras. Pelkäsin, että törkkäämällä saan sen putkeen, mutta enpäs saanutkaan :-). Keppien jälkeen sokkari ja hyvin pujotteli loppuun. Otin muutaman toiston näitä ja aina oikein. Ehkä uskaltaa tähän luottaa. Törkkäystä myös avokulman ulkopuolelta ja sulkukulman molemmin puolin. Oli aika huonoja. Osaan vain avokulmatörkkäyksen sisäpuolelta.

Takaakierto-päällejuoksut hyvät, mutta jos on oikein pitkät välit niin jään jälkeen. Olen siis ihan liian hidas.

Vippaus toimii ihan hirmu hyvin Mimmillä.

Keinu tosi hyvä joka toistolla. Niin kiltisti jää odottamaan lupaa lähteä pois.

Perjantaina olisi tarkoitus käydä ottamassa vielä jotain pientä ja ehkä vielä maanantainakin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Vahvista nyt hyvä ihminen törkkäyksiä joka suunnasta joka päivä, ne on niin takuuvarmoja! Tottakai vippaus toimii sillä, vippaukset on pienistä shelteistä tehty ;o)
Paljon onnea matkaan ja muista nauttia!!

Anja