tiistai 20. syyskuuta 2011

Tokokoe tulee jälleen ihan liian pian

Taitaa tulla tokokoe ihan liian aikaisin! Miksi ihmeessä ilmoitin avoimeen, vaikka ei kaikkia liikkeitä vielä osata. Selkeästi haluan lisää jännitystä elämään :-D

Maanantai
Jäävät: seisominen seuraamisen yhteydessä. Meni heti oikein. Toinen toisto ja jälleen oikein. Nyt siirryin myös taakse ja pysyi. Yksi toisto maahanmenolla. Heti oikein, josta bileet. En hinkannut enempää näitä.

Luoksetulo: muutama puun kierrätys ilman pysäytystä ja yksi pysäytyksen kanssa. Hyvä pysähdys! Jätin liikkeen siihen.

Tiistai
Nouto: vauhtinoutoja, oikein hyviä. Sivulla kapulan pitoa, ihan jees, aluksi tiputteli. Sivulle tuloa kapulan kanssa. Tarvitsee mun liikettä taakse päin, että tajuaa tulla sivulle. Liike kokonaan, tiputti kapulan mun eteen ennen kuin tuli sivulle, sain noukituksi kapulan. Tästä ilmeisesti joitain pisteitä tulisi.

Luoksetulo: kierrä - ei pysäytystä - lelupalkka, kierrä - pysäytys - namin heitto, uudelleen pysäytyksen kanssa ja lopuksi kierrä - ei pysäytystä - lelupalkka. Hyvät pysähdykset.

Kaukot: maasta istumaan lyhyeltä etäisyydeltä, heti oikein. Oikealta etäisyydeltä ja teki oikein. Oikealta etäisyydeltä istumasta maahan, oikein. Jess!

Tässä siis mennään ja koe on lauantaina :-D

Ei kommentteja: