maanantai 18. toukokuuta 2009

Gimman kanssa kisoja katsomassa

Minä tyhmä unohdin ilmoittautua sunnuntain Vöyrin kisoihin! Ilma oli mitä hienoin niin päätin lähteä Gimman kanssa katselemaan kisoja. Gimma on ihan pönttö kisapaikalla kun haluaisi mennä kaikkien ihmisten ja koirien luo eikä millään tajua, että niin ei voi tehdä. Lisäksi se vinkuu koko ajan :-P. Tässä ei mitkään kiellot yms. auta kun ei oikeesti taida tajuta, että vinkuu... Mulla on aiemmin se ollut niin pieniä hetkiä radan reunalla, että ei ole ehtinyt ollenkaan rauhoittua, joten nyt otettiin pitkän kaavan mukaan.

Alku oli ihan kamala! Kiskomista joka suuntaan eikä minkäänlaista kontrollia mulla... Eikä asiaa helpottanut se, että melkein heti bongattiin Loox, jota oli ihan pakko päästä moikkaamaan :-P. Annoin pikaisesti moikata ja sitten menimme istumaan penkille ehkä noin 15 metrin päähän kisaradasta. Aluksi oli aika kauheeta häsläämistä joka suuntaan ja piippaamista. Aika äkkiä kuitenkin rauhoittui sen verran, että meni makoilemaan mun jalkoihin. Yritti mennä kaikkia ohikulkijoita moikkaamaan, mutta kun en päästänyt niin rauhoittui uudelleen. Piippausta edelleen, mutta ei enää yhtä jatkuvaa.

Piipitys loppui jossain kohden lähes kokonaan. Myöskään ohikulkijat ei enää kiinostaneet samalla lailla kuin aluksi vaan tyytyi niitä katselemaan makuultaan. Pieni takapakki tuli kun kävin kuvaamassa yhden radan Gimman kanssa ja menimme sen takia ihan radan viereen. Tässäkin Gimma oli siinä mielessä rauhassa, että ei tempoillut remmissä vaan makasi hienosti. Piipitys kuitenkin yltyi ja yltyi, mutta ei onneksi mennyt kiljumisen puolelle. Mentiin takaisin penkille, jossa aiemminkin oltiin ja heti rauhoittui siihen ja hiljenikin aika pian.

Näitä treenejä pitäisi tehdä enemmän, mutta kun ei näissä meidän seudun pikku kisoissa ole oikein aikaa hengailla Gimman kanssa. Pitää nyt kesän isoissa kisoissa ottaa tuo asiaksi niin ehkä siitä ihan hyvin käyttäytyvä koira vielä tulee. Tai sitten ei :-D

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuvaamaan rataa Gimman kanssa :-o Vähän taas olen kade...pystyn pitämään Prayta radan vieressä jos kolinatölkki tms kädessä ja keskityn siihen 150% koko ajan, eli en pysty itse katsomaan suorituksia kunnolla. Tuntuu että se ei tule ikinä relaamaan radan reunalla :o/

Anonyymi kirjoitti...

Hih, nämä sanavahvistukset ovat välillä niin osuvia. Laitoin aiemmin onnittelut Jennylle, silloin vahvistus oli ogins, sen koiran nimi on Ogin. Nyt tässä tili vahvistus bumtsi :o)

Kati kirjoitti...

Joo, suht relana Gimma on, mutta se hemmetin piippaus!! Ehkä se jää ajan kanssa pois, ainakin toivon niin.

Hakee näemmä noita vahvistussanoja välillä blogista :-D