lauantai 23. toukokuuta 2009

Parempi kisapäivä tänään - tuplanolla ja hyvä 10

Vaasan kisat jatkuivat Anders Virtasen radoilla. Kaksi ensimmäistä tuomitsi Anders ja viimeisellä radalla oli jo Herralan Ritva tuomarina, mutta rata oli Andersin edellinen rata aika lailla toisinpäin mentynä. Heillä oli ollut jotenkin epäselvää kuka tuomitsee minkäki radan, joten siksi tämä ratkaisu.

Ensimmäinen rata oli hyppyrata. Siinä oli aika haasteellinen kohta, jossa tuli pitkä peruutus sen takia kun halusin keppien oikealle puolelle jatkorataa ajatellen. Etukäteen pelkäsin kohtaa aika lailla, mutta sain sen kuitenkin onnistumaan hyvin. Loppuun oli pakko tehdä yksi leikkaus ja sekin meni kivasti, vaikka ei meidän vahva juttu olekaan.

Toinen rata oli agilityrata ja siinä oli jonkin verran tekemistä, että ehti tekemään ensimmäisen putken jälkeen valssin seuraavien kahden hypyn väliin. Medit ja maxit menivät ennen minejä ja siellä näytti porukat mieluummin tekevän leikkauksen ja valssaamaan menijöistä suurin osa oli kamalan myöhässä. Jatkoa ajatellen meille oli ehdottomasti paras se valssaus, joten päätin, että Mimmi putkeen ja lähden samantien tekemään valssia. Hyvin meni eikä tullut edes kiire. Keppien eteen olisin myös halunnut tehdä valssin, mutta tulin siihen tulokseen, että en ehdi ja päädyin leikkaamaan renkaalla. Ihan kivasti meni näinkin. Tosi mukavaa kun me voidaan nykyään oikeesti ottaa myös leikkausvaihtoehto huomioon :-). Täällä on video näistä kahdesta nollasta peräkkäin.

Viimeisellä radalla tulokseksi tuli 10, mutta fiilis maalissa oli silti mainio! Uskalsin ottaa pujottelussa kunnolla sivuttaisetäisyyttä ja loppuradalla tein vähän riskillä sokkaria ja valssausta ja ne onnistui hyvin. 10 tuli siitä, että saatiin kielto kun käänsin Mimmiä vähän liian aikaisin ja lopussa tuli taas yksi vedätysrima alas. Mun pitää nyt oikeesti muistaa, että Mimmiä ei saa jättää yksin hyppäämään kääntämällä sille selän, heti ropisee rima alas. Tuota pitää nyt työstää, eikä kovin hankalaa pitäisi sen toteuttaminen olla. Täällä myös tuo 10-rata nähtävissä.

Nyt myös perjantain voittorata nähtävissä.

5 kommenttia:

Eyespy treenit kirjoitti...

Mimmi on mähee! :-)
t mj

Pirkko kirjoitti...

Kyllä s on niin kaunista menoa!

Miira kirjoitti...

Onnea hirmuisesti! Toiset ne osaa.. ;) Ja mua lohduttaa tuo rimajuttu: jos teilläkin joskus käy niin ja silti sei ole teille ongelma, ni ehkä meillekään sei aina oo sitä.

Onnea tublasti tublasta!

Kati kirjoitti...

No mä en ole ihan varma enää että tuo ei ole meillä ongelma... Mä pikku hiljaa siitä kyllä olen tekemässä ongelmaa :-P. Tosin rima tipahtaa vain silloin kun otan ohjauskäden pois ja/tai lähden vedättämään unohtaen Mimmin selän taakse yksikseen, joten ehkä se onkin vain mun onelma...

Iida kirjoitti...

Huisin hienoja ratoja ootte tehneet! Täytyy yhtyä ekaan kommenttiin, Mimmi on mähee!
Tsemppiä ässämmiin :)!