torstai 12. elokuuta 2010

Liikaa yhdelle päivälle?

Rakensin eiliseksi yhdistelmän Andersin viikonlopun radoista. Ei oikein onnistunut :-D. Halusin agilityradan alun ja sitten hyppärin suoran putken jälkeisen tilanteen. Alku toki onnistui, mutta tuota putkikohtaa en saanut mitenkään samanlaiseksi. Harmi.

Alkuun koitin kolmoselle niisto-sokkaria, sylkkäriä ja Gimmalle kokeilin vielä sylivekki-sokkaria (vai onko se sylivekki-jaakotus). Mimmillä sain onnistumaan molemmat kokeillut ohjaukset, sylkkäri vaati hieman toistoja. Gimmalla yllätyin kun niisto-sokkari onnistui heti. Sylikäännöstä en saanut onnistumaan ollenkaan ja jätinkin sen treenaamisen (taas) kotiin. Sylivekki-sokkari toimi hyvin.

Puomi molemmilla koirilla huono. Otin sivuttaisetäisyyttä. Mimmi jäi liian ylös, käskytyksellä sain kyllä menemään sinne minne piti, mutta ei kertaakaan mennyt sinne itse. Gimma hyppäsi jopa kontaktin yli :-O. En tiedä onko kertaakaan tuota vielä tehnyt puomilla. Kyllä se sen sitten osasi hiipien kun otettiin höpö-höpö-sanomisen jälkeen uudelleen. Että otti päähän!

Keinu oli molemmilla hyvä. Mun pitää ehkä joskus uhrata joku startti Mimmin kanssa siihen, että otan sen kanssa keinun uudelleen. Se nimittäin pysyy treeneissä aina paikallaan siihen asti, että mä vapautan. Kisoissa ei vaan malta odottaa. Niin ärsyttävää tommonen!

Mitäs vielä? Putken jälkeisestä jutusta en viitsi edes kirjoittaa mitään kun siitä tuli niin erilainen ja melkeinpä mahdoton. Niin joo! Kepeillä molemmat kesti aika ison sivuttaisirtoamisen vaikka kaikki esteet oli sillä puolella minne irtosin eikä pujottelun edessä ollut mitään estettä. Hyvä tytöt!!

AA:lta oli loppuun kaksi estettä, rengas ja hyppy, suorassa linjassa. Mimmi ei vaan etene ilman mua. Onneksi Gimma etenee! Kokeilin niin, että sai tehdä aa:n yksin ja mä jäin aika taakse ja siitä vapautin ja käskytin eteen ja johan muuten meni. Ihana!

Kotona vielä vähän tokoilin Gimman kanssa, lähinnä liikkeestä seisomista. Nyt muistettiin taas mistä oli kyse. Otin myös seuraamista, mutta se oli nyt Gimman mielestä ihan evvk-hommaa. Oli ehkä liikaa yhdelle päivälle :-P. Onneksi tänään pääsen tokoilemaan oikeiden toko-ihmisten kanssa, joten enköhän mä sieltä taas saa vinkkejä miten kannattaa mitäkin jatkaa :-)

Ei kommentteja: