keskiviikko 25. elokuuta 2010

Pietarsaaren kisat

Hyvin pikainen raportti sunnuntain Pietarsaaren kisoista. Tuomarina oli Esa Muotka. Hän olikin kivat radat saanut aikaiseksi. Meidän huono päivä ei mitenkään johtunut radoista :-D. Kolme starttia kolmosille eli mulla yhteensä kuusi rataa. Tulokseksi viisi hylättyä ja yksi nolla. Aika surkeeta :-D

Kuva: Kati Kuuttila

En nyt oikein muista mitä tapahtui milläkin radalla. Mielestäni vein kyllä rohkeasti, mutta tällä kerralla ei vaan onnistunut. Positiivista oli Gimman radoissa, että ei tullut yhtään sellaista ärsyttävää kieltoa, mitä meillä tosi helposti vielä tulee (on menossa jo hypylle, mutta ei menekään kun mun kroppa kääntyy toiseen suuntaan). Myös muurin valssista yhdellä radalla oli tosi tyytyväinen. Gimma tiputtaa palaset niin kamalan helposti, jos teen juuri muurin päällä jotain. Nyt osasin hienosti kertoa jo ennen muuria, että sen jälkeen käännytään. Hyvä minä :-). Puomi oli kohtuullisen nopea. Kerran kyllä lähti ilman lupaa enkä sitten ehtinyt ohjata sen jälkeisen hypyn taakse, joten hylly napsahti siitä. Aa molemmilla kerroilla aika hidas. Kepit haki joka radalla tosi hienosti. Parilla radalla oli putkiansa ihan keppien avokulman vieressä. Meni aina kepeille. Myös silloin kun olisi pitänyt mennä putkeen :-D. Miten niin keppihullu koira. Pääsääntöisesti Gimman radat oli kyllä ihan hienoja. Joku pieni töppi multa ja siitä sitten heti hylly. Ihan hyvä mieli silti jäi :-)

Kuva: Kati Kuuttila

Mimmin kanssa ei paljon paremmin mennyt. Ensimmäinen rata hyllytettiin jo toiseen esteeseen. Tein takaakierto-valssin ja olin ilmeisesti vähän hassussa paikassa tekemässä sitä ja Mimmi ei tajunnut mitä tarkoitin. Tuli oudosti koko hypylle ja törmäsi siivekkeeseen ja tiputti rima. Eli hajotti esteen ennen suoritusta ja hylly. Hyppäri oli hemmetin hieno, mutta suoritettiin keppien jälkeen yksi ylimääräinen hyppy. Viimeisellä radalla sitten tsemppasin kunnolla. On se nyt hemmetti, jos ei yhden yhtäkään nollaa saa kuudesta radasta. Tästä sitten saatiin se nolla :-). Rata löytyy täältä.

Ei kommentteja: