keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Mimmi Piiran hoidossa

Mimmi pääsi Piiran hoitoon eilen. Jenni luovutti mulle yhden varaamansa ajan ja lupasi myös ottaa Mimmin reissuun mukaan. Kiitos ♥. Oli reissussa siis useamman päivän kun Jennillä oli siellä muutakin ohjelmaa sovittuna. Lauantaina illalla Mimmuli lähti ja tuli takaisin eilen illalla. Oli jo ikävä pientä! Hyvin oli kuulemma reissu mennyt. Vähän pelkäsin, että se näyttää kaikki huonot puolet, mutta onneksi ei. Taitaa olla vain mun seurassa pikku piru :-D

Piiran mukaan Mimmi oli yläselästä tosi jäykkä sekä oikealta puolelta SI-nivel lukossa. Piira sai jumit ja lukot auki ja veikkasi, että juuri nämä olivat aiheuttaneet ontumisen. Hyvä näin :-). Tämä ehkä selittää myös sen miksi kukaan ei saanut mitään kipureaktiota aikaiseksi, vaikka kuinka väänneltiin ja käänneltiin ontuvaa jalkaa. Sitä mä vaan ihmettelen, että miten se noin äkkiä taas meni tuohon kuntoon? Just ennen SM-kisoja käytiin Tanjalla eikä siinä välissä mun mielestä ole tapahtunut mitään outoa. Voi tietenkin olla, että jotain on tapahtunut niin, että mä en ole nähnyt. Yksi veikkaus Piiralla myös oli, että Mimmin vasemman jalan varpaan jännevika saattaa aiheuttaa noita jumeja. Mutta voiko se aiheuttaa ne näin pian? Seurataan tilannetta ja jos tosiaan menee aina viikossa koira "rikki" niin eihän sen kanssa ole sitten enää mitään järkeä harrastaa agilitya. Mutta ei nyt ihan vielä luovuteta :-)

Mimmi on nyt muutaman päivän levolla ja sitten lähdetään Klagiin kisaamaan. Olen sen ilmoittanut perjantaille ja lauantaille mukaan. Jos on edelleen kunnossa niin ainakin lauantain startit ajattelin ottaa. Perjantaina saatetaan vielä huilata. Harmittaa vaan kun vaihdoin Gimman perjantain startin Mimmille ja nyt sitten kävi näin, että en ehkä voikaan startata. En ehkä kehtaa kysyä, että saanko sittenkin vaihtaa takaisin :-P

Onneksi mulla on molemmille koirille varattuna Piiralle ajat ennen karsintoja niin saan aika piankin tietää onko Mimmi taas mennyt yhtä huonoon kuntoon parissa viikossa.

4 kommenttia:

Marjo kirjoitti...

Olipa ihanaa, kun Mimmi pääsi taas hoitoon. Toivotaan nyt parasta, että pikku-eukko saadaan kuntoon. Eiköhän :) Peukut pystyssä!

Tuulikki kirjoitti...

Hienoa, että Mimmi pääsi jumeistaan:) Tsemppiä liitelyyn!

Saikku kirjoitti...

Hienoa, että Mimmi on kunnossa taas! Tuosta perjantaista niin kannattaa kysyä että onnistuuko tarvittaessa vaihto, yleensä ollaan kyllä melko joutavia... Saila

Kati kirjoitti...

Kiitos kaikille! Ihan vielä en uskalla (taaskaan) tuulettaa ihan kauheesti. Ontumista ei nyt kuitenkaan ole ollut, että siinä mielessä ihan positiivisella mielellä olen :-).

Tiedän Saila, että siellä tiellä ollaan tosi joustavia (joutavia ;-) ), mutta kun... jos sataa niin en ehkä mene kummankaan kanssa ja Gimmalla saattaa alkaa juoksukin ihan koska vaan ja sitten en pääse kummankaan kanssa sinne... On tää niin vaikeeta aina ;-)