maanantai 13. kesäkuuta 2011

Puomi-putki erottelua

Käväisin sunnuntaina treenaamassa. Ilma oli paljon parempi kuin lauantaina. Aurinkoisissa, tuulettomissa paikoissa vain +20°C. Mikä ihanuus :-))). Pakko oli mennä heti sunnuntaina treenaamaan kun maanantaiksi oli luvattu kamalaa vesisadetta ja lupaus todellakin piti paikkansa. Koko päivän satanut ihan kaatamalla. Tiistaina koirat menee fyssarille Turkuun ja heti hoidon jälkeen ei ole hyvä treenata. Mimmin kanssa torstaina ehkä pitää ottaa pari toistoa pöytää. Gimmallekin voisin minipöytää ottaa kun ei sitä maksiversiota ole.

Otin lauantain Sarin radan alkua, johon olisin halunnut tehdä niiston Gimman kanssa ennen aa:ta. En saanut sitä treeneissä toimimaan, en sitten millään. En, vaikka otin lelun kehiin. Se olisi pitänyt olla heti alussa, mutta mä ihan oikeasti ajattelin osaavani sen kun pystyin hyvin keskittymään sen tekemiseen. Me ei vaan Gimman kanssa tuossa ymmärretä toisiamme. Se on fakta tällä hetkellä. Taidan tarvita tässä vähän apua, muuten me ei edistytä ollenkaan.

Jännä juttu kuitenkin, että takaakierto-niisto onnistui. Joka kerta. Onhan ne tietenkin ihan eri tilanteita, mutta silti vähän ihmetyttää. Tiedänpä nyt, mitä ohjauksia en SM-kisoissa käytä, niistoa tietynlaisissa paikoissa ja viskileikkausta. Jos ei mitään muuta vaihtoehtoa ole niin sitten se on vaan pakko yrittää tehdä parhaansa eikä pelätä epäonnistumista. No, se on sitten sen ajan murhe .

Vaikka Mimmi osaa niistot tosi hyvin, olin mä sitten missä asennossa tahansa, en saanut senkään kanssa tuossa tilanteessa sujuvasti hommaa onnistumaan. Onnistui kuitenkin, mutta töks töks tyylillä. Mä todellakin teen siinä jotain ihmeellistä. Mutta mitä ihmettä se on? Takaakierto-niisto myös Mimmin kanssa tosi hyvä.

Gimman kanssa koitin samaa kuin viimeksi Jennin treeneissä, mutta tällä kertaa puomilla. Ei kovin vakuuttanut, hidasti joka kerta. Hidastuminen ei kuitenkaan lisääntynyt. Puomi on sen verran pitkä este, että se ehtii liikaa siinä ehkä ajatella. Voi olla parempi tehdä noita putki-kontakti-putki-kontakti-putki-harkkoja pääasiassa aa:n kanssa. Kisoissa puomi oli kyllä aika nopea, mutta nyt treeneissä hidasti tosi paljon enemmän. Voi olla, että mun rytmityskin oli nyt eri. Ehdin ehkä vähän liian hyvin sinne loppuun.

Mimmin kontaktit tosi hyviä. Mitä teen kisoissa eri lailla kun ei meinaakaan sinne pysähtyä? En edes jännitä sen kanssa, mutta jotain siellä tapahtuu.

Kepeillä n. 135 asteen avokulmaan vetämällä. Molempien kanssa tosi hyvin onnistui. Ja mä muistin pitää olkapään näkyvillä! Vähän olin ylpeä itsestäni .

Puomi-putki erottelua, putken suut melkein puomin edessä. Ei olla pitkään aikaan tuota tehty, mutta päätin kokeilla heti vaikealla erottelulla. Mimmi oli ihan supertaitava! Kimitin kiipee-kiipee-kiipee ja Mimmi oli menossa putkeen kunnes juuri ennen korjasi liikkeen puomille. Otin vielä hypyn kautta putken vasempaan päähän, hyppy ja putken oikea pää, hyppy ja puomi. Joka kerta oikein!! Mun taitava pieni ♥

Gimma meni ekalla kerralla putkeen. Kaikki muut toistot oikein. Samat jutut kuin Mimmin kanssa, että ensin putkeen pari kertaa ja sitten puomille ja oikein ♥

Kun mä vaan tarpeeksi ajoissa kimitän kiipee-käskyä niin kyllä noi hyvin kontaktit hakee. Tosi hyvä juttu.

4 kommenttia:

Pasi kirjoitti...

Niistojen tilalle vaan sylivekkejä tai shelttimooveja niin hyvin menee :)

Kati kirjoitti...

Mitä ihmettä on shelttimoovit? :-D

Pasi kirjoitti...

Vippaus

Kati kirjoitti...

Jaa, shelttivippaus :-D. Ei heti tullut mieleen kun ei ne oikein niistokohtiin sovi.