keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Hyvin lyhyt raportti torstain treeneistä

Oltiin Hennan kanssa treenaamassa ja tehtiin Saviojan Annen rata kun on helatorstain kisoissa tuomarina. En jaksa sen kummemmin nyt kirjoitella, mutta tämmöinen rata tehtiin (muurin tilalla hyppy):


Mimmi meni ihan kohtuullisesti. Edelleen välillä hyvin, hyvin nihkeätä meno. Ja välillä sitten ihan kivan oloista. Hankala sen kanssa on nyt mennä kun välillä menee nopsaan ja välillä sitten ei. Mun rytmitys on täysin hukassa.

Gimman kanssa oli vaikeuksia 16:n poispäinkäännöksessä. Syykin selvisi. Henna sattui istumaan just sopivalla paikalla ja totesi, että Gimma ei näe mun kättä ollenkaan. Kun tuon korjasi niin johan meni. Ja mä oon ihmetellyt kun aina välillä toimii ja välillä ei. Ehkä tuossa on syy. Käsi piilossa kun ei onnistu. Niistot onnistuu kun muistan olla kumartumatta. Ainoa suurempi ongelma oli 14:llä. Takaakiertoon lähti hyvin, mutta tiputti riman. Useasti. Toisella sessiolla se ei enää tippunut, kertaakaan. Mitähän siinä sitten oikein tapahtui.

Lopuksi Gimman kanssa puomin kontaktia muutama toisto. Gimma remmiin, lelulla hetsausta, lelu jonkun matkan päähän alastulolta ja mene-mene ja tarkoituksena saada Gimma vetämään. Meni hyvin. Koitin kerran koko puomin ja meni yllättävän hyvin. Kivasti kiskoi loppuun saakka. Ehkä me tällä saadaan tuo kontaktille meno sellaiseksi, että olisi edes vähän kiireempi mennä loppuun asti.

Huomenna siis kisoihin Kokkolaan. Mimmi pääsee myös mukaan :-). Vähän sekavat fiilikset sen suhteen, mutta yritän pitää vain hauskaa. Saattaa olla vaikeaa tuon rähinämimmin kanssa, mutta yritän!

Ei kommentteja: