maanantai 30. toukokuuta 2011

Valssi- ja leikkaustreeni omassa pihassa

Tänään vihdoin ja viimein sain levitetyksi hypyt pihaan. Ensin kyllä piti leikata nurtsi, että sinne edes viitsi mennä treenaamaan :-D. Tein kolmen hypyn treenit, jossa sai treenata valssia, jenkkikäännöstä ja leikkausta.

Gimma meni kaiken täydellisesti. Joo, kyllä se kotona osaa :-P. Toki eri tilanne kun on tavallaan lähtötilanne ja vain kolme hyppyä verrattuna keskellä rataa tapahtuviin ohjauksiin. Mutta silti, olin tosi tyytyväinen :-). Valssi oli kyllä sellainen valssi, jonka mä yleensäkin osaan. Nyt yritin sitten tehdä sen vielä kauempaa, niin, että siitä tuli jo enemmän jenkkikäännös-valssi. Sairaan hyvin meni. Jess!!

Kahdella hypyllä leikkausharjoituksia molempiin suuntiin. Ensin tiukempi leikkaus ja sitten vähän loivempi. No problem. Lopuksi otin vielä hyppy, hyppy, valssi, hyppy, jolla leikkaus. Aivan bueno. Miksi mä en kisoissa osaa?

Mimmin kanssa samat jutut kuin Gimman kanssa. Otin namikupin treeneihin taas mukaan ja se ei nyt oikein toiminut tuossa valssikohdassa. Oli kuitenkin vähän sellainen lähetys-valssi tilanne ja eihän Mimmi mihinkään lähde kun se näkee namikupin. Sain toki väännetyksi sen sinne minne pitikin, mutta en sujuvasti. Joten namikuppi pois ja lelu tilalle ja johan alkoi tapahtua. Hyvin meni ja hyvin irtos. Hyvä Mimmi.

Leikkausharjoitukset ihan yhtä hyvin kuin Gimmankin kanssa. Ei epäröinyt yhtään, eikä hidastanut vauhtia yhtään. Molempiin suuntiin yhtä hyvin. Lopuksi vielä sama kuvio kuin Gimmalla ja aivan bueno myös Mimmin kanssa. Mitä ihmettä on tapahtunut? Mimmi menee arpomatta leikkaukset. Joko mä osaan ne nyt muka ohjata jotenkin paremmin tai Mimmi on vaan tauon jälkeen niin intopiukeena, että se ei huomaa, että mä leikkaan :-D. Oli kumpi vaan niin en valita :-)

Ei kommentteja: