lauantai 7. toukokuuta 2011

Epiksissä Gimman ja Mimminkin kanssa

Woff järjesti eilen illalla agi-epikset ja Eltsun kanssa mentiin sinne. Mitäpä sitä muutakaan tekisin perjantai-iltana ;-). Kisojen oli tarkoitus alkaa klo 19 mölli-luokalla. Mentiin paikalle 19:30 ja siellä vasta ensimmäiset tutustuivat rataan. Pitkä ilta oli siis tiedossa.

Mimmi pääsi pitkästä aikaa baanalle :-). Se oli yhtä aikaa kivaa ja ahdistavaa. Se näyttää olevan kunnossa, mutta enhän mä siitä voi olla varma. Treeneissä ollaan "hypitty" 10 cm korkeita rimoja ja nyt kisoissa ne tietenkin oli korkeammalla. Mietin, että tiputtaakohan kaikki rimat. Yritin mennä ihan vaan sillä asenteella, että on kivaa kun Mimmin kanssa pääsee jälleen tekemään agilitya. Aika hyvin onnistuinkin tuossa :-).

Mimmi lähti ihan hyvällä vauhdilla liikkeelle. Kepeillä saatiin kielto kun en antanut sen rauhassa aloittaa pujottelua ennen kuin itse lähdin liikkeelle eteenpäin. Muuten rata meni ihan kivasti, eikä tippunut niitä rimojakaan :-). Loppua kohden vähän vauhti hiipui. Ja niin hiipui myös ohjaajalla, että olisiko ollut vain siitä kiinni :-D. Ihan kiva fiilis jäi tuosta kuitenkin.

Kahden viikon päästä Mimmi pääsee fyssarille ja saan tietää Mimmin todellisen kunnon. Jos saadaan terveen paperit niin kisoihin mennään 2.6. Kokkolaan.

Gimma oli ainoana maksikoirana 2-3-luokassa. Sen kanssa olin päättänyt, että kontaktit otan nyt kunnolla alas asti. Ei ihan onnistunut. Gimma meni kontaktiesteet lujempaa kuin koskaan aikaisemmin kisatilanteessa eikä sitten malttanut aa:lla pysähtyä ollenkaan. Ei kummallakaan kerralla. Puomilla pysähtyi ihan viime tippaan. Oli venyneessä asennossa takajalat juuri ja juuri kontaktilla. Kun tietäisi, miksi se nyt meni kontakti noin lujaa!

Kotona kisoista olin vasta klo 23:00. Siellä olisi ollut vielä joku kisa, jossa sama rata kaikille tasoluokille, mutta ei jaksettu jäädä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kateeksi käy teidän epikset, täällä on niin paljon osallistujija että venyy yömyöhään, siksi en ikinä jaksa niihin mennä :o/