perjantai 10. kesäkuuta 2011

Treeniä hyttysten seassa

Eilen illalla treenasin pihalla päällejuoksua, niisto-sokkaria, sylivekki-jaakotusta ja pujottelua. Parvi hyttysiä oli seurana kun meni aika myöhäiseen treeniajankohta. Hyttysiä on tällä hetkellä ihan liikaa! Ei mitään toivoa nauttia lämpimistä kesäilloista pihalla :-(

Meni tosi kivasti treenit molempien kanssa. Pystyin hyvin keskittymään niisto-sokkarin tekoon Gimman kanssa ja se onnistui joka kerta! Otin aika usean toiston palkan kanssa, että varmasti saadaan onnistumisia aikaan. Mimmi tuon menee, vaikka mä oisin missä asennossa. Yritin nyt senkin kanssa tehdä samalla lailla kuin Gimman kanssa niin olisi edes mahdollista oppia tekemään tuo oikein.

Päällejuoksussa ei kummankaan kanssa mitään ongelmaa. Jostain syystä mä tein päällejuoksu-sokkarin (onko se silloin saksalainen?) melkein joka kerta. Varmaan oli vielä takaraivossa viimekertainen saksalaisen hinkkaus. Sylivekki-jaakotus onnistui kivasti molempien kanssa. Tein nämä kaikki tekniikat molemmilta puolilta.

Kepeillä vahvistin avokulmaa ja itsenäistä pujottelua. Gimma lähtee kyllä tosi kivasti kun sille vaan sanoo "missä kepit?". Alkaa etsiä niitä ja sujahtaa oikein sisälle :-). Pujottelee kyllä tosi varmasti loppuun saakka. Palkkasin useamman toiston kun se aina välillä unohtuu ns. varmoilla esteillä. Mimmille yritin samaa "missä kepit"-juttua, ja meni keppien lähellä olevalle hypylle. Selkeästi ei kepit ime sitä samalla lailla kuin Gimmaa. Hyvin se kuitenkin meni sisälle jopa reilusti yli 90 asteen kulmasta. Kyllä vaan Mimmikin pujottelee lähes yhtä varmasti loppuun kuin Gimma :-)

Tässä jonain päivänä pitäisi muistaa pöytää treenata. Harmi kun mulla edelleen on vain minipöytä :-(. No, saapa edes Mimmi harjoitusta.

2 kommenttia:

Tiina G kirjoitti...

Olipas kivaa luettavaa :)). Pöytää voit harjoitella vaikka mettälenkillä. Kai teijän mettistä sopivan korkeita kiviä löytyy ;)

Kati kirjoitti...

Hyvä idea, mutta ne on niin kamalan epätasaisia. Lisävaikeutta tuo mettässä oleva hyttyslauma. Niitä siis ON PALJON!!