maanantai 25. heinäkuuta 2011

Pimulla jotain vikaa :-(

Perjantaina kävin koko lauman kanssa lenkillä, jonka jälkeen Pimu oli jo hieman outo. Jotenkin hutera. Lenkillä se tipahti kiven vieressä olevaan aika syvään ja isoon koloon ja näytti, että teki kuperkeikan tippuessaan. Sain sen sieltä kuitenkin ongituksi pois. Loppumatkalla en mitään outoa huomannut, mutta kotona sitten ei ollut enää ihan oma itsensä.

Koko viikonlopun on ollut huteraa meno. Varsinkaan vasen etujalka ei näytä toimivan. Yrittää välillä astua jalka väärin päin, eli ranteella. Muutenkin meinaa aina välillä kellahtaa vasemmalle puolelle. Ihan hirvittävä katsoa :-(. Näyttäisi joltain hermosto-ongelmata. Oisko siinä koloon tipahtamisessa tapahtunut jotain?

Muuten vaikuttaa ihan normaalilta. Ei näytä olevan kipuja. Pimu kyllä ilmoittaa, jos on kipeä, on aina ollut herkkä siinä. Tulee rapsutettavaksi häntä heiluen ja nuolee rapsuttavaa kättä, niin kuin tekee aina. Ja ruoka maistuu tavalliseen tapaan.

Yritän huomiseksi saada ajan lääkärille, jos sitten selviäisi jotain. Tottahan tässä on aika surulliset fiilikset kun Pimulla kuitenkin on ikää jo 13,5 vuotta. Mutta ei vielä mennä asioiden edelle!

5 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Pimulle peukut pystyssä!

Merja kirjoitti...

Pikaista paranemista Pimulle! Voisiko olla kyseessä vestibulaarisyndrooma , joka on ilmeisesti melko yleinen vanhoilla koirilla, ja menee ohi usein itsekseen?

Tuulikki kirjoitti...

Tsemppiä Pimulle; nämä helteet ei ole helppoja nuoremmillekaan koirille.

Silloin tällöin on shelttipostauksessa ollut puhetta ns. keskikorvan tulehduksesta, joka aiheuttaa koiralle tasapainon heittelemistä. Toivottavasti diagnoosi löytyy!

Kati kirjoitti...

Tuo ei ole pelkkää tasapainon heittelyä, vaan ei saa vasenta tassua aina oikein päin maahan.

Kiitos tsempityksistä :-)

Karoliina kirjoitti...

Paljon paranemista sinne Pimu-Mummolle <3