perjantai 2. tammikuuta 2009

Gimmalla alkoi juoksu

Just kun olin ajatellut mennä lauantaina pitkästä aikaa tokoharkkoihin niin sitten Gimma aloitti juoksun. No, jossain vaiheessa sen piti alkaa ja ihan hyvä, että alkoi näin pakkasaikaan. Nyt sitten pidetään tauko oikeista harkoista ja koitetaan pihalla tehdä pientä tokoa välillä, jos ei nyt ihan pää mene juoksusta sekaisin. Testaillaan viikonlopun aikana onnistuuko treenailu. Huvittaa vaan kun sanoin Gimmalle, että ota nyt Praysta mallia ja aloita kans se juoksu niin nyt se sitten sen aloitti :-D. Hitsi, meidän lapsosesta on tullut nainen!

Tässä on muutama päivä ollut aika hiljaiseloa enkä ole mitään kummempaa tehnyt koirien kanssa, en edes kunnon lenkkejä. Eipä nuo näytä olevan siitä mitenkään pahoillaan. Ihana kun tulee viikonloppu ja pääsee taas valosan aikaan metsään käpyttelemään.

Pitäisköhän sitä ihan uuden vuoden kunniaksi tehdä jotain tavoitteita...? Mimmin kanssa olisi tavoitteena saada nollaprosenttia paremmaksi. Me ollaan ihan liian epätasaisia vielä. Päätavoite on tietty karsinnoissa. Kyllä meidän olisi aika jo niissä kerkeloissa pärjätä, päästä edes sunnuntaille mukaan :-). Gimman kanssa olisi tarkoitus kevääseen mennessä tulla tokossa kisakuntoon ja osallistua kisoihin, jos sopivat kisat löytyy Mimmin agilitykisoilta. Jotku iltakisat vois olla kova sana. Syyskuussa sitten pisäisi osallistua agilitykisoihin.

Ei kommentteja: