tiistai 27. tammikuuta 2009

Kepitystä kaarilla

Kävin Jennin ja Markon pihassa harjoittelemassa Gimman kanssa keppejä kaarien kanssa. Kiitos tästä mahdollisuudesta Jennille :-). Kaaria oli melkein koko matkalle, ainoastaan ensimmäinen puuttui. Aloitettiin Gimma remmissä ja Jenni oli lelun kanssa lopussa valmiina palkkaamaan. Ei meinannut tajuta pujottelua ollenkaan kun kaaret ihmetytti. En kyllä yhtää yllättynyt tästä kun niitä ei koskaan aikaisemmin pujottelussa ole ollut. Toistoa toiston perään ja johan alkoi sujua.

Kun pujottelu näytti normaalilta remmin kanssa jätettiin remmi pois. Jälleen lähti muka hienosti kepeille, meni oikein sisälle ja ryntäsi lelulle. Ja taas toistoa toistoa toistoa ja koko ajan pujotteli pidemmälle. Pari kertaa saatiin onnistumaan kun Jenni auttoi vähän lelulla pari viimeistä väliä. Vauhti sen kun hyytyi, mutta en antanut sen häiritä. Ainoa ongelma oli, että mun mene-mene-käskytykseen ei meinannut happi riittää kun pujottelu kesti niin kauan aikaa :-D. Saatiin kuin saatiinkin lopulta pari ehjää pujottelua ja voitiin bilettää lopussa. Varsinkin viimeinen kerta oli jo tosi hyvä, selvästi näki kuinka pieni mietti oikeaa suoritusta ja teki oikein. Tähän oli hyvä lopettaa :-). Mä sain myös uskoa siihen, että me joskus vielä mennään suorat kepit :-)

Käytiin vielä yhdessä lenkillä. Oli Mimmillekin rentouttavaa lenkkeilyä kun ei koko ajan tarvinnut pelätä Gimman hyökkäilyä kun sillä oli ihan muuta puuhaa tällä kerralla. Gimma otti välillä Looxin silmätikuksi ja jäi sitä vaanimaan. Loox vähän ihmetteli, että mitä toi kakara touhuaa, mutta ei pahemmin siitä piitannut. Jostain syystä Looxin päälle Gimma ei kuitenkaan hyökännyt, tyytyi vain vaanimaan. Kyllä vaan lenkkeily menee paljon joutuisammin hyvässä seurassa :-)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Viuhka on opetettu alusta saakka kaarilla enkä enää (ehkä) koskaan opeta koiraa millään muulla pujottelemaan! Niin helppoa :o)

Kati kirjoitti...

Mä oon kans Mimmin opettanut kaarilla ja oppi kyllä tosi nopeasti. Nyt mulla vaan ei ollut itsellä kaaria kuin kaksi käytettävissä ja kova hinku oli jo keppejä treenata niin aloin sit remmillä opettaa.