perjantai 30. tammikuuta 2009

Olo alkaa jo helpottaa

Eilinen päivä meni ihan vaan makoillessa ja jaffaa litkiessä. Iltaa kohden olo kyllä parani muuten, mutta pääkipu tuli tilalle. Saattoi johtua siitä, että makasin koko päivän sohvalla tai sitten siitä, etten ollut juonut kahvia pitkään aikaan. En kyllä vieläkään kahvia ole juonut eikä pää ole kipeä, joten ehkä se sitten oli tuosta makaamisesta. Ihanaa ollaa suunnilleen elävien kirjoissa taas :-)

Käväsin kohtuullisen lenkinkin koirien kanssa kameran kanssa. Ihan ei valo riittänyt liikekuviin, mutta poseerauskuvia sain jonku onnistumaan salamavalon kanssa. Hikeä pukkasi lenkillä vaikka kävelin tosi rauhallisesti, joten ihan kunnossa en vieläkään ole. Pääasia kuitenkin, että ruoka ja juoma pysyy sisällä eikä pyri heti ulos :-).

Laitetaas nyt edellisviikon sankarista kuva tähän

5 kommenttia:

Miira kirjoitti...

Tuo sairastaminen on kyllä veemäistä.. onneks alkaa helpottaa. Ja hei: nykytiede sanoo, ettei Jaffa oikeeesti auta. Onneks tieteestei tartte piitata: mäkin uskon Vanhan Kunnon Keltaisen Voimaan! :) Ihana tuo Pimun kuva! Sillä on pysyny korvat tosi makeena?! Sä oot varmaan taiteillu niiden kans IHAN sikkenä.. :D

Kati kirjoitti...

Jaffa toimii sanoi muut mitä tahansa!!

Ai minä taiteillut korvien kans, näkis vaan :-D. Ihan luomut ne on. Taisin mä jotain, mitähän öljyä se nyt olikaan, laittaa joskus sille kun oli kakara, mutta en senkään kanssa jaksanut kauaa leikkiä.

Jenni kirjoitti...

Älä nyt, taiteilit sä Gimman korvien kans ainaki! Vai olinkohan se mä... ;))

Kati kirjoitti...

Ääh, mutta se oli niin pientä! Muutaman viikon oli liimat korvassa. Ja sekin vain sen takia, ettei tule eriparikorvat :-)

sleepless kirjoitti...

kyl pimun korvia voi luomuiks sanoa. Se mitä niille tehtiin niin tuskin edes auttoi :))
se oli sitä vanhaa hyvää aikaa :D