keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Mimmi ontuu :-(

SM-kisojen jälkeen sunnuntaina Mimmi alkoi ontua vasenta etujalkaa. Pahasti. Ei oikein varannut sille ollenkaan. Maanantaina oli Gimmalla rokotusaika ja soitin klinikalle etukäteen, että voinko ottaa myös Mimmin mukaan, jos lääkäri ehtisi vähän sitä vilkaista. Onneksi onnistui. Itse en saanut mitään kipureaktiota aikaiseksi, vaikka tein mitä. Eikä saanut lääkärikään. Tulehduskipulääkettä olisi kuulemma tarvinnut, mutta enhän mä sitä nyt heti anna kun on karsinnat tulossa. 28 päivän varoaika, prkl.

Mimmi on siis jälleen tauolla. Nyt myös lenkkitauolla. Onneksi tänään näytti jo paremmalta, keventää enää ihan pikkuisen. Tällä hetkellä toivon parasta ja pelkään pahinta.

Tässä käy pian niin, että olen vain turistina karsinnoissa. Mimmi saikulla ja Gimma vailla tuplaa. Tajusin just, että sillähän alkaa heinäkuussa juoksukin. Toivottavasti voidaan kuitenkin osallistua kaikkiin suunnittelemiini kisoihin.

4 kommenttia:

Tuulikki kirjoitti...

Onpa ikävää:(
Sisarentyttäreni sheltti ontui aika pahastikin tässä jokin aika sitten oikeaa etutassuaan päivän, tai pari, ja ontuminen meni sitten itsestään ohitse.

Käytin koiraa tällä viikolla eläinten luontaishoitajalla, joka löysi kipupisteen/jumin tms rintarangasta. -Jospa Mimmillekin osteopaatti tms auttaisi?!

Kati kirjoitti...

Saan kuin saankin Mimmin osteopaatille!! Kiitos ihanan ystävän ♥

Anne kirjoitti...

Mimmille paranemisia!

Cummá ontui kans viikon verran välillä niin pahasti, että pelkäsin jo varislisäkkeen murtumaa ja ties mitä, mutta niin vaan meni ohi klenkkaamiset.

Pasi kirjoitti...

Voe rähmä. Toivottavasti toipuu!

Pasi