perjantai 14. marraskuuta 2008

Ihana pakkasaamu

Aivan ihana aamu oli tänään. Pakkasta 4,5 astetta, pikkuisen lumen tapaista maassa, ei tuullut ollenkaan ja täysikuu mollotti taivaalla. Oli ihana käydä reippaalla kävelylenkillä viideltä aamulla :-D. Oikeesti piristi ja oli oikein reipas olo heti aamusta.

Töissä sairaan hiljainen aamupäivä, joten latailin Pimun ja Mimmin SM-videot tuonne valokuviin. Tuli tosi huonolaatuisia siirron jälkeen. Ei ne nyt keuhan priimaa muutenkaan olleet, mutta tuolla on aika epäselviä. Ehkä niistä kuitenkin jotenkin selvän saa...

Ihana pakkasaamu muuttui sitten tooosi ihanaksi vesisateeksi. Meinasin laiskotella ja kävellä vain "korttelin" ympäri, mutta kun kerran saa kaikki vaatteet päälle ja pääsee käpyttelemään niin kävinkin ihan normaalin lenkin. Nyt on kolme ihanan märkää koiraa kotona. Onneksi pihasta pääsee suoraan metsään kävelemään niin ei koirat tule rapasiksi juuri ollenkaan. Toista oli vähiksen aikoihin kun piti aina suihkun kautta ottaa lenkin jälkeen koirat sisälle. Ihana asua keskellä metsää ja keskellä ei mitään :-)

Tajusin lenkin aikana miksi Gimma heittää peppua seisomaan noustessa. Halusin päästä siihen, että voin ihan seisaaltaan näyttää käsimerkin ja tätä harjoitellessa autoin vähän jalalla vatsan alta, Gimman oikealta puolelta ja tästä syystä se sit heittää peppua vastakkaiselle puolelle. Kyllä mä osaankin olla fiksu! Mutta eiköhän tuo vielä korjatuksi saada.

Ei kommentteja: