lauantai 15. marraskuuta 2008

Tokoilua ja lenkkeilyä

Aamulla kymmeneltä tokotreeneihin Koivulahden kasvihuoneelle. Meidän vuorolla oli toinenkin koira treenaamassa yhtä aikaa, mutta se taisi heti ekalla kerralla olla vähän liikaa. Gimma ei keskittynyt yhtään tekemiseen. Oli niin mun moka antaa toisen tulla yhtä aikaa kun me ollaan ensimmäistä kertaa kimppatreeneissä ja ensimmäistä kertaa koko paikassa. Toisessa sessiossa ei ollut häiriötekijöitä ja homma näytti aika lailla samalta kuin kotona treenatessa. Viimeisellä kerralla otettiin pitkästä aikaa ruutua. Gimma muisti sen tosi hyvin. Olen viimeksi joskus elokuussa sitä ottanut. Olen onnistunut ihan kokonaan unohtamaan tuonkin liikkeen olemassaolon ;-). Mut nyt sitä siis otettiin niin, että vietiin yhdessä lelu ruudun takareunalle ja lähetin Gimman sinne ja mentiin ruutuun leikkimään. Oisinko viisi tai kuusi toistoa ottanut ja parilla viimeisellä kerralla lähetin jo aika lailla oikean matkan päästä ja toinen paineli niin onnellisena lelun luo :-D. Lopuksi otettiin vielä kerran hyppy ihan vaan näyttääkseni, että umpihyppyjäkin on olemassa. Ihan varmasti mennään ensi lauantaina uudelleen! Kivaa :-)

Viikonloput on kyllä niin kivoja kun pääsee valoisan aikaan kävelylle. Nyt lähdettiin kolmelta käpyttelemään ja juuri ja juuri ehdittiin kotiin (n. 16:20) ennen kuin tuli ihan pimeä. Äkkiä se kyllä tähän aikaan tulee. Lenkillä meni sen verran hyvin, että ehdin jo ajatella sitruunapannan palauttamista omistajalle, mutta loppumatkasta se oli taas tarpeen. Hyvin on kyllä vähentynyt toi ärsyttävä hyökkiminen, mutta näköjään aina välillä pitää kuitenkin kokeilla. Uskon kyllä vahvasti, että tuolla pannalla sen saa kitketyksi pois, mutta saattaa mennä vielä jonkin aikaa. Jos näyttää, ettei kovin pian näin tapahdu niin mun varmasti pitää ostaa oma panta :-P

Nyt täällä kotosalla on ihanan rauhallista. Pentunenkin makaa tyytyväisenä kun on ollut touhua päivän aikana.

Lisäilin valokuviin Pimun agilitykuvia. Niitä ei nyt kovin paljon näyttänytkään olevan, harmi.

Lisäsin myös Gimman kyynpuremakuvat viime kesältä. Kuvissa ei kyllä mielestäni ihan koko totuus näy, mutta aika pahoja noi silti on. Klinikalla otetu kuvat on otettu kännykän kameralla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipa kiva yllätys omassa blogissa ja kiva, että teidänkin kuulumisia voi jatkossa seurata täältä.

Mukava kuulla, että olet innostunut myös tokosta! Niin lupaavan oloisia olivat kaikki pennut elokuussa, että pitäähän niiden valloittaa tokokehät(kin) :))

Kati kirjoitti...

En mä mistään valloituksesta tiedä, mutta kisoihin ajattelin kyllä mennä heti kun ollaan valmiita. Jos vaikka johonkin kevään kisoihin jo pääsis. Agilitykisaikää kun pitää kuitenkin odottaa syyskuuhun saakka niin kai sitä jotain pitää ennen sitä tehdä :-)