torstai 27. marraskuuta 2008

Shoppailua... yäk!!

Ei kyllä sovi meikäläiselle shoppailu ollenkaan. En tajua mitä hohtoa jotku ihmiset siinä näkevät. Mulle se on yhtä tuskaa. Pakko oli kuitenkin tänään käydä vaateostoksilla kun huomenna on firman pikkujoulut eikä mulla ole kaapissa kuin koiravaatteita :-D. Muahan ei mihinkään juhlapukuun saa, joten ostin vain uudet farkut, joita voi pitää muutenkin ja paitapuseron, jota voi myös pitää joskus muulloinkin. En tykkää yhtään tuhlata mihinkään juhlaleninkiin, jota käytän tasan yhden kerran. Onneks meillä on täällä uusi GW Galleria Kivihaassa niin ei tarvinnut kaupungille lähteä juoksemaan kaupasta kauppaan. Tuolta löytyy vaatekaupoista KappAhl, Lindex, Seppälä ja Alexi 13 sekä muista liikkeistä Top Sport, Iittalan tehtaanmyymälä, joku kenkäliike (oisko ollut Mekka) ja Hemtex. Siinä ne kaikki tais olla. Ihan mukava paikka kaupunkikammoiselle ;-)

Koirat jäi vähän paitsioon kun en jaksanut enää lähteä lenkille... Pilkoin sitten nakkeja ja ajattelin pihalla vähän treenailla tokoa kaikkien kanssa vuorotellen. Otin Gimman ensin ja pikku pätkiä seuraamista. Pari askelta ok, enemmän ei vielä suju. Parin minuutin jälkeen alkoi sataa vettä - tosi kiva :-P. Sateesta huolimatta jatkoin vielä hetken treenejä ja otin kaukoja ihan vaan sen takia kun se tekee ne niin hyvin. Mulla tulee siitä niin hyvä fiilis :-). Ihan pienen paikallamakuunkin otin. Olen nyt ruokakuppitreenillä saanut Gimman menemään maahan myös sivulla (jota se ei aiemmin millään tajunnut) niin ajattelin koittaa kävellä sen eteen maahanmenon jälkeen. Ihan pienen ajan otin ja meni kyllä kivasti. Ei meinannutkaan nousta. Ja lopuksi otettiin nenäkosketusta kuistin rappusilla. Hyvin se kyllä nokkii. Parempi ois ehkä tehdä vielä korkeammalla paikalla, että ois kunnolla peppu korkeammalla kuin etupää. Haluausin tehdä sen ulkona, mutta siellä ei taida sopivaa paikkaa olla, joten kai pitää sit sohvatreenit pitää tässä joskus. Shelttien kans en sit ottanutkaan mitään kun alkoi sataa. Minäkö muka sokerista - ei kai :-D

Kuinkahan mä jaksan huomenna bilettää... Tuntuu, että tässä iässä nukkuminen on paljon tärkeämpää kuin baarittelu :-D. Enkä mä pääse edes tokoharkkoihin lauantaina kun on niin aikaisin aamulla. Ei silloin vielä uskalla ajaa, jos tulee aamuyöstä kotiin.

4 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Voi sua raukkaa, täältä saat kaiken sympatian kun jouduit shoppailemaan JA vielä bilettämäänkin! Toivottavasti kuitenkin on hauska ilta :))

Anonyymi kirjoitti...

Lisää teetä ja sympatiaa toiselta shoppailukammoiselta. Lupaan nukkua sun puolesta oikein hyvin pe-la yön ;o)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on myös pikkujoulut tänään.. Mun ex työkaveri (mies) on muuttanut Vaasaan ja teillä Fujitsulla töissä, onkin uhonnut napata sua hihasta illalla ;o)

Kati kirjoitti...

Mä olin ihan kahden vaiheilla, että en edes ilmoittaudu koko bileisiin, mutta työkaverin painostuksen alla päätin sit kuitenkin osallistua. Kyllähän noissa aina lopulta ihan hauskaa on :-)

Jaa, että hihasta nappailua luvassa. Odotan jännityksellä :-D