tiistai 11. marraskuuta 2008

Lenkkeily on mukavaa

Ai että oli mukava käydä pitkällä lenkillä kun ei tarvinnut komentaa Gimmaa ollenkaan :-). Koko porukka näytti jotenkin niin vapautuneelta. Mimmistä ei koko lenkillä näkynyt kuin muutama vilaus. Sellainen se oli ennen Gimmaa. Aina välillä jäi jonnekin pusikon taa kurkkimaan tuleeko muu porukka mukana ja kun näki, että tullaan niin jatkoi edellä menoa. Nyt teki ihan samaa paitsi nyt sillä oli kaveri siellä edessä, nimittäin Gimma. Välillä ne juoksi kimpassa olemattomien hajujen perässä kuin parhaat kaverukset. Ehkä tämä tästä alkaa pikku hiljaa sujua. Milloinkahan uskallan jättää sitruunapannan pois...?


Pimulta lähtee tällä viikolla tai viimeistään viikonloppuna perskarvat ja etujalkojen karvat niin lenkkinautinto kasvaa entisestään. Raukka menee ihan toimintakvyttömäksi kun pienikin risu tarttuu karvoihin. Silloin ei mitenkään voi kävellä! Pimun karvat on sellaiset, että ne oikein imee kaiken irtaimen risukon metsästä karvoihin ja lenkki on yhtä pysähtelyä tämän takia. Pakko siis lyhentää karvat niin helottuu sekä Pimun että mun elämä.


Katselin tänään Gimman pentukuvia ja tuli yksi hauska Mimmin irvistyskuva vastaan. Pakko laittaa se tähänkin kun toinen on niin hurjana


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi Mimmi! Mun idoli!! :-)

Terkkuja Turuust ja tervetuloa sillekin hostel Nooraan asumaan karsintojen aikaan.. ;-) (Anja teki jo varauksen)

Anonyymi kirjoitti...

Tos piti lukee "sinnekin" eikä sillekin... Eli tervetuloa teille kaikille.. hehe

Anonyymi kirjoitti...

Mimmi on niin hurjan näkönen tuossa kuvassa!

Mä en ois muistanutkaan, että Pimulla oli noita risuongelmia. Nyt muistin heti kun luin, että totta tosiaan, nehän piti heti ottaa pois, että saattoi taas kävellä ;o)

Sällillä pitää olla puoli hehtaaria metsää perskarvoissa ennenko haittaa menoa.

Anonyymi kirjoitti...

Jessica ollut meillä nyt muutaman päivän eli Minttu ja Pipsa myös mukana lenkillä. Minttu ei meno halitta vaikka sillä on koko metsä pöksyissä :o)
Ai niin, unohdin tosiaan kertoa että tein varauksen meille Hostel Nooraan ensi kesäksi ;o)

Kati kirjoitti...

Meilläkin muilla koirilla saa olla vaikka koko metsä mukana, ei niitä se haittaa. Pimulta taas pitää välillä suurennuslasin kanssa etsiä syytä miksi ei voi kävellä :-D