lauantai 8. marraskuuta 2008

Mimmi osaa sittenkin

Kyllä harmitti aamulla kun satoi vettä. Koko viikon tai ainakin loppuviikon on ollut hyvät ilmat ja ajattelin mennä seuran kentälle treenaamaan kun se mitä luultavimmin olisi nyt ollut suht hyvässä kunnossa ilman lätäköitä. Sateella en kyllä lähde ajamaan 30 kilometriä yhteen suuntaan treenatakseni yhdessä isossa vesilätäkössä. Toi kenttä ei ime vettä ollenkaan! Sade loppui ja päätin lätäköiden uhallakin mennä kentälle.

Kentällä oli pieni pläntti, jossa pystyi treenaamaan. Gimman kanssa otin leikkausta ja sainkin sen mitä luultavimmin tajuamaan idean. Pujottelua oli ihan pakko kokeilla eri paikassa ja erilaisilla kepakoilla. Meni yllättävän hyvin. Ekalla kerralla piti kyllä jarruttaa menoa aika monessa kohdassa, että menee oikein, mutta sen jälkeen ei enää mitään ongelmaa. Ihanaa! Lopuksi vielä puomin alastulolla nenäkosketusta. Tuota mä oon kyllä treenannut ihan liian vähän! Ainoastaan kentällä enkä silloinkaan joka kerralla. Pakko alkaa harjoitella myös kotona varastosta löytyvällä puomin pätkällä tai jollain muulla keinolla.

Mimmin kanssa otettiin keppien avokulmaa kun se viimeksi ei sitä tajunnut. Nyt meni sen ihan mistä vaan, ei mitään ongelmaa. Mikä lie solmu oli viimeksi aivoissa, mutta nyt se oli onneksi auennut. Lähetin 90 asteen kulmasta ja vielä vähän vaikeammastakin ja joka kerta oikein. On se taitava :-). Lopuksi päätin Mimminkin kanssa kokeilla puomin alastulolla nenäkosketusta. Jestas, että se tajus sen nopeasti! On ollut aiemmasta naksuttelusta hyötyä kun tosi äkkiä hoksas mistä se naksu + nami tulee. Pitää nyt miettiä, että opetanko kokonaan uudelleen kontaktin vai mitä teen. Seinäjoen kisoihin olen joulukuun alussa menossa (vaikka siellä on se ainoa tuomari, jonka radoista en yhtään tykkää) ja sen jälkeen voisi koittaa vahvistaa tuota nenäkosketusta. Vaikutti kyllä sen verran hyvältä, että melkein on pakko kokeilla oppiiko tuon kuinka hyvin.

4 kommenttia:

Karoliina kirjoitti...

Hihhei, Miiran sivujen kautta mäkin tänne eksyin! Huippua kuulla useemmin mitä teille kuuluu, ku näkyillään niin harvoin. Rapsutuksii tytsyille ja hei tottakai se oli vaan äkillinen mielenhäiriö. Mimmi jos joku osaa pujotella :D Tsemppiii seinikselle!

Kati kirjoitti...

Piti oikein käydä katsomassa, että miten niin Miiran sivujen kautta tänne löysit, mut siellähän se linkki nätisti oli :-)

Oli kiva myös käydä lukemassa sun kuulumisia. Kyllä me tässä taas näkyillään jossain päin suomea ensi vuonna :-)

Anonyymi kirjoitti...

Minä olen otttanut nosetouchia ihan portaissa sisällä ;o)
Viime talvena otin makkarissa sängyllä, eli hyppyytin yhdestä laidasta ylös ja toisella puolella olikin pringleskansi odottamassa lattialla. Takajalat jää sängylle ja etujalat lattialle ;o)
Gee ja Äs lähetän portaissa ylhäältä alas ja juoksen ohi. Peen kanssa kävellään alimmalle portaalle ja touchataan siinä :o)
Laitatko linkin Miiran sivuille..

Kati kirjoitti...

Juu, niin mäki oon harjoitellut tuota nenäkosketusta ihan missä vaan kunhan vaan saa koiran pepun ylemmäs. En kuitenkaan sänkyyn koiria päästä ;-). Nyt on jäänyt vähemmälle ja ajattelin, että ehkä sais enemmän itsestä irti kun olisi puomin näköinen harjoittelupaikka. En käytä mitään alustaa kuitenkaan.