keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Taas pujottelua

Olo tänään jo parempi. Onhan tässä jo sairastettukin viime perjantaista asti niin saakin jo vähän helpottaa. Töiden jälkeen ensin piti vähän paikkailla ilmastointiteipillä keppejä, että ne pysyy kasassa kun viimeksi kahden kepin pätkä kaatui joka pujottelukerralla. Ei siitä kovin tukeva tullut, mutta pysyypä ainakin kasassa. Jos tuo Harri sais vaikka hitsatuksi ne kasaan viikonloppuna niin ois vielä parempi.

Gimmalla oli ihan älytön vauhti ja into. Mä ihan unohdin, että mulla on se remmissä sen takia, että autan sitä menemään oikein. Nyt tuon unohdin kun jäin ihmettelemään sen vauhtia ja sitä, että se pujotteli heti oikein viimeiseen väliin saakka. Niinpä Gimma pääsi lelulle väärästä suorituksesta. Toisella kerralla piti useassa kohdassa himmata remmillä, että mennään oikein. Kerran kun sai onnistuneen suorituksen niin seuraavat menikin jo oikein hienosti. Yritin ottaa jo vähän pahemmista kulmista ja kiertokulma meneekin jo tosi hyvin, avokulmassa pitää vähän pitää vastaan, ettei mene väärään väliin. Hyvältä kuitenkin näyttä touhu.

Nyt kun vihdoin ja viimein sain kepit suoraksi niin otin Mimminkin kanssa avokulmatreeniä. Se ei osannut sitä enää ollenkaan! Kiersi koko ajan ekan kepin. Ei se noin ole koskaan tehnyt ja jos on mennyt väärin niin on mennyt sit 2- tai 3-väliin. Mikä lie toimintahäiriö sille tuli, mutta ei tajunnut vaikka kuinka monta kertaa otin ja yritin helpottaakin kulmaa. Tosin eihän se helpottaminen tuossa tilanteessa mitään auta. Laitoin kaarenkin sinne esteeksi, mutta ensin meni ali ja kun laskin kaarta niin hyppäs yli. Hermo meinas mennä. Saatiin me lopuksi muutama onnistunut sisäänmeno (meni sisälle hyvin epävarmasti) ja jätettiin harkat siihen. Ihan outo tilanne... Mimmi kun on aina hakenut suht hyvin avokulman. Nooh, jätetään hautumaan ja seuraavalla kerralla menee varmaan jo paremmin.

Pimunkin kanssa otin kaksi kertaa pujottelun. Mummeli oli ihan onnessaan. Pitää senki kanssa aina välillä jotain pientä ottaa, ettei ihan kokonaan mulle suutu ;-)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sin teki tuota samaa mulle. Myös mennyt 2 tai 3-väliin jos menee väärin. Nyt sitten kiersi myös ekaa keppiä, vaikka laitoin verkon yritti samaa...törmäs verkkoon ja vasta sitten oikein :-o Joku ihme oikosulku ilmeisesti...silloin annoin olla pari päivää, seuraavalla kerralla meni sitten oikein :-o
Gimman meno kuulostaa hyvältä, musta tuntuu että P:llä tulee olemaan ongelmana toi avokulma...

Kati kirjoitti...

Joo, no en mä oikeasti huolissani ole, enemmänkin ihmeissäni. Eiköhän Mimmi taas seuraavalla kerralla pujottele oikein :-)

Gimman pujottelukulmista en osaa vielä sanoa mitään... Kyllä noista meidän molempien kakruista varmaan ihan hyviä tulee :-)