torstai 13. marraskuuta 2008

Putki saapui

Tänään tuli mun tilaama putki. Oli aika heppoisen oloinen, mutta kyllä kai se 80 euron edestä kestää. Toivottavasti viikonloppuna on hienot ilmat niin voi kokeilla kestääkö vai ei. En taida kuitenkaan toista tilata... Mut testataan ensin ennen kuin päätetään yhtään mitään.

Jennin vinkin mukaan kokeiltiin seisomaan nousua auton renkaan vieressä kun ei ollut sopivaa seinää tarjolla (en tykkää sisällä treenata muuta kuin ruokaa antaessani). Pelkäsin etukäteen, että väkisin vääntää itsensä vinoon ja hyppää etujaloilla kun ei kerran takapäätä voi siirtää, mutta turha oli pelko, nousi hyvin ja suorassa ylös. Nyt nousi maastakin ensimmäisellä käskyllä. Mulla on sellainen kumma tunne, että tokoilu on ehkä sittenkin kivaa. Lyylin kanssa aikoinaan tykkäsin kyllä kovastikin, mutta into vähän lopahti sen noutokapuloiden syönnin takia. Sheltit nyt ois varmaan saanut innostumaan, mutta mä taas en oikein ole niiden kanssa jaksanut. Nyt Gimman kanssa tää tuntuu tosi kivalta. Toinen on niin innoissaan ja kuitenkin tosissaan. Katotaan kuinka kauan tunne kestää ;-). Oon kuitenkin lauantaina menossa tokotreeneihin, joten eiköhän se siitä lähde.

Lisäilin albumiin Mimmin agilitykuvia, joita koneelta löysin. Lisäilen Pimunkin kuvia joskus kun jaksan ja sit pitäis jossain vaiheessa Pimun ja Mimmin jokunen agilityratakin tänne lisätä. Hiljaa hyvä tulee ;-)

Ei kommentteja: