sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Harkat kasvihuoneella

Pikkujoulut oli ja meni. Kivaa oli, mutta en kyllä ihan heti ota uusiksi :-D. Seuraava päivä meni vähän hukkaan kun niin nukutti ja oli koko ajan veto pois.

Kasvihuoneella harkkaamassa Markon ja Eltsun kanssa. Marko oli piirtänyt radan kuulema neljässä minuutissa ja pelkäsi, ettei ole tarpeeksi hyvä. Turha pelko, rata oli oikein hyvä. Ensimmäisellä kerralla Mimmin kanssa oli montaki kohtaa, mitkä ei millään meinannut onnistua. Oletin taas liikoja eikä mun jalat oikein toimineet senkään vertaa kuin yleensä. Oli siinä yksi hyväkin kohta, nimittäin pujottelun aika vaikea avokulma onnistui tosi hyvin. Tosella kerralla meni kaiken kaikkiaan tosi paljon paremmin. Taisi olla oma asennekin siinä paremmin kohdillaan ;-). Pujottelun avokulmaa otin sekä vetämällä, että "heittämällä" itsestä pois päin kepeille. Hyvin meni molemmilla tavoilla. Mun pitäis nyt kyllä pikku hiljaa oppia muistamaan kisoissakin, että Mimmi hakee pujottelun hyvin. Puomin kontakti ei tällä kertaa ollut niin hyvä kuin viimeksi. Pysähtyi liian aikaisin, kylläkin kontaktille selvästi, mutta mun mielestä liian ylös, ärsyttävää. Kerran jätti pysähtymättä ja juoksi vain läpi... siitä se sai kyllä kuulla. Nokkimistreeniä siis Mimmillekin kotosalla.

Gimman kanssa aloitin pujottelulla. Se näyttää nyt kyllä jo tosi hyvältä. Otin taas vain kaksi kertaa, toinen avokulmasta ja toinen kiertokulmasta. Haki molemmissa hyvin oikean välin. Sillä on ihana veto päällä kun lähtee kepeille. Jännä nähdä millanen pujottelija siitä tulee kun en ole yhtäkään koiraa aiemmin näin opettanut. Pientä hyppykuvioo otettiin myös. Nyt meni paljon paremmin kuin viimeksi hallilla. Taitaa noi hallitreenit kaatua aina mun asennevammaan kun ahdistaa sen pienuus ja tolpat. Eli asenne kohdilleen ennen kuin seuraavaksi menen hallille!! Eteenmenoa otettiin parin hypyn verran ja sitten myös hypyltä kääntymistä valssilla. Kivasti meni kaikki. Pussia harjoiteltiin edelleen yksittäisenä esteenä. Lopuksi otettiin vielä puomilla nenäkosketusta. Gimman harjoituksista jäi hyvä mieli :-)

1 kommentti:

Karoliina kirjoitti...

Kivaa, et oli kivaa pikkujouluissa :)

Todellakin voisit alkaa luottamaan siihen Mimmin pujotteluun, se jos kuka osaa! Mä niin repesin tolle kuvalle, mikä oli Mimmistä tossa alempana! Oikein linssilude :)

Tsemppii vielä sinne Seinikselle!