lauantai 22. marraskuuta 2008

Ihana talvisää

Voi kun tästä alkaisi talvi ja jatkuisi lumisena sää pienen pakkasen kera tuonne huhtikuulle saakka niin olispa mukavaa. Mutta eipä nykyään taida enää kunnon talvia tulla...

Eilen illalla otin pientä tokoilua Gimman kanssa pihassa. Yritin saada sitä seuraamaan pidemmän matkan kuin yksi tai kaksi askelta eikä siitä tullut kyllä yhtään mitään. Makkarakävelyllä onnistui, mutta iman sitä ei. Otin myös pikkusen kaukokäskyjä seinustan vieressä ja ne menee kyllä niin hieosti, ettei ole tosikaan. Vähän meinaa välillä ennakoida, mutta en mä siitä ole vielä huolissani. Lopuksi otin vielä vähän liikkeestä seisomaan pysähtymistä peruuttamalla. Ihan kivasti sekin meni näin ensimmäiseksi kerraksi.

Tänään aamun tokoharkoissa näytin Susannalle ja Seville miten Gimma menee makkaraseuraamisessa ja näytti kuulema hyvältä. Susanna meinas, että voisin aina välillä ottaa pikkusen makkarakävelyä, mutta pääasiassa kuitenkin harjoitella niin kuin tähänkin asti. Joten koitetaan näillä eväillä jatkaa. Ruutua otettiin taas, siinä on niin kiva katsoa kun toinen juoksee niin hemmetin kovaa ruutuun. Ihanan näköistä!! Lähetin ruutuun heti ekalla kerralla 25 metristä ja kun meni hienosti niin pidensin vielä vähän matkaa. Jestas sitä vauhtia ja intoa :-o. Hyppyä harjoiteltiin nyt ensimmäistä kertaa kunnolla. Viimeksi vain näytin, että sellainenkin este on olemassa. Lelun vein hypyn toiselle puolelle ja kyllähän Gimma sinne hienosti hyppäs kun lelu on niin makee :-). Kaukoja otettiin kans. Huomasin, että kun menen liian kauas niin seisomasta maahan menossa tulee eteenpäin, joten palasin takaisin ihan lähelle. Muuten asennon vaihdot oli hyviä.

Punnitsin eilen koirat meidän "tarkalla" vaa'alla: Mimmi 6 kg, Pimu 6,5 kg ja Gimma 14,5 kg. Noihin lukuihin ei kyllä oikein voi luottaa koska vaaka näyttää mullekin kahden kilon heittoa kun peräjälkeen nousen vaa'alle, mutta kai toi nyt vähän suuntaa antaa kuitenkin.

Ei kommentteja: